JEVAK

Jevak bij Buurthuis Centrum

Het bouwdorp bij buurthuis Centrum (gelegen aan de Koningdwarsstraat) is in de week van

27 augustus tot en met 31 augustus

Het geheel staat in het teken van het thema “Feest”.

Ook dit jaar zijn er voor alle teams weer punten te verdienen door uitdagende spelletjes.
Natuurlijk zullen er ook hutten gebouwd worden. Op het plein rond het buurthuis zullen de diverse villa’s uit de grond schieten. Het bouwen en de regels gebeuren volgens vastgestelde regels, die de deelnemers op maandagmorgen eerst zelf opstellen!!!!

Ook dit jaar hebben we op Woensdag een “natte dag” en deze wordt nog spectaculairder als voorgaande jaren. Wat er komt blijft nog een verrassing.

Dit jaar hebben we de Spookie Got Talent, waarbij de familie het bouwdorp mag bezoeken. Deze keer zijn de kinderen zelf de jury van de Spookie Got Talent.
De hutten worden door een nog geheime jury gekeurd op hun bouwkundige staat en schoonheid. Zodat er later veilig in de hutten geslapen kan worden.

Na de Spookie Got Talent is er een dropping waarbij de kinderen vanaf 9 jaar op een onbekende plek rond Den Helder worden gedropt.

Vrijdagochtend worden de villa’s weer afgebroken door de geweldige vrijwilligers, zodat de kinderen de tijd hebben om nog naar een gezellig uitje te gaan op een geheime locatie. Als alles is opgeruimd en iedereen weer terug is gaan we lekker met zijn allen eten om daarna de prijsuitreiking te doen.

Dit was een kleine greep uit het programma. Het hele programma moet je zelf maar meemaken.

Wil je meer weten stuur dan een email naar jeugd@buurthuiscentrum.nl of kijk voor het volledige programma op www.jevak.nl.

Op de maandagavonden 23 juli en 20 augustus vanaf 19:00 tot 20:30 zijn de inschrijfavonden.

Leeftijden zijn van 6 tot 12 jaar.

Deelname kost 6,00 euro.