Activiteiten

De activiteiten in ons buurthuis zijn als volgt onderverdeeld:

Voor volwassenen

Biljarten
Er wordt op verschillende dagen Libre gespeeld in de leeftijds groep 50 t/m 95 jaar. Heeft u interesse? Er is altijd ruimte voor nieuwe leden. Kom dan eens langs op deze dagen. Tijdens het biljarten is het altijd gezellig aan de bar waar een drankje kan worden genuttigd. Al met al een leuke middag of avond in het buurthuis.
Darten
Elke maandag is er een druk bezochte open inloop vrij darten. Door de weeks wordt hier ook door dartclubs van het Buurthuis Centrum gespeeld. De teams spelen in competitieverband, maar het is altijd leuk om even te kijken naar de wedstrijden onder het genot van een drankje. Ook op vrijdagavond is er open inloop café waar ook vrij kan worden gedart.
Open inloop
Er zijn verschillende open inloop momenten in het buurthuis waar de sfeer kan worden geproefd.
Klaverjassen
Buurthuis Centrum biedt de gelegenheid om eens lekker te klaverjassen. Er wordt gespeeld volgens het Amsterdams systeem: dus verplicht troef maken. Het is individueel, dus niet voor koppels. Maar je mag natuurlijk ook met meerderen langskomen om mee te spelen. Er wordt een competitie gespeeld, maar als u in de loop van het jaar komt kunt u het gemiddelde van het aantal punten krijgen over de dagen dat u niet heeft gespeeld. Dus geen reden om niet langs te komen!
Thema-avond
Regelmatig worden in het buurthuis Thema-avonden gehouden. De thema-avonden zijn voor volwassenen die een leuk avondje uit willen beleven. De thema-avonden zijn altijd gratis toegankelijk. Wil je meer weten? Bel, mail, kom langs of volg ons op Facebook.
Jeugdactiviteiten
Op de zondagochtend hebben wij knutselen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Op zondagmiddag is voor de jeugd in de leeftijd van 10 tot 18 jaar vrij darten onder begeleiding van een volwassen persoon.